Pařížské řezy - nikdy nezklamou

Potřebné ingredience
Těsto - stejné přísady jako u mého receptu Kivi řezy + 2 polévkové lžíce kakaa. Hmota na potření - 2 smetany na šlehání /, 1 Mascarpone, 2 vanilkové cukry, 3 polévkové lžíce granka. Na posypání - nastrouhaná čokoláda / mléčná, bílá, kinder čokoláda... /, nebo mandle na plátky, nebo granko.
Postup přípravy
Moučník je velice jednoduchý a rychlý. A hlavně výborný. Kdo vyzkoušel, dělá pořád a sklízí úspěchy.

Kakaové těsto.

Upečené kakaové těsto.

Obrácené.

Ušlehaná smetana s cukrem a grankem.

Upečené těsto potřené smetanou.

Nastrouhaná čokoláda. Mléčná + Kinder čokoláda.

Hotové řezy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



































































